SWITCH-campagne - schrijf jouw organisatie in

Jaar na jaar toont de VREG dat kwetsbare gezinnen zelden of nooit wisselen van energieleverancier. Nochtans hebben net zij het meeste baat bij zo’n overstap. De besparingen lopen al snel op tot honderden euro’s per jaar. Vooral gezinnen met een laag inkomen, 65+ers, langdurig werkzoekenden, gezinnen in een moeilijke woonsituatie, huurders, … zijn geen actieve ‘switchers’. Velen zijn zelfs nog nooit van leverancier veranderd. Voor hen organiseren wij deze switch-campagne.

Krijgt u deze doelgroepen regelmatig over de vloer en bent u er ook van overtuigd dat overstappen naar een andere leverancier voor hen wel eens een grote financiële meevaller zou kunnen zijn?

Schrijf u dan hier in voor de BLIJ MET MINDER SWITCH-campagne van de Energiesnoeiers.

Wat te verwachten?

Als u zich inschrijft komen de Energiesnoeiers in de week van 20-24 november naar u toe! Zij richten gedurende een (halve) dag naar keuze een stand in bij uw organisatie, bv, aan de onthaalbalie, aan het loket, in een wachtkamer, … of tijdens een evenement of activiteit die u organiseert. Daar zullen zij uw bezoekers adviseren en begeleiden bij de overstap van energieleverancier.

Energiesnoeiers begeleiden uw bezoekers en cliënten en bezoekers in een vertrouwde omgeving bij de overstap naar een goedkoper energiecontract. Zij zijn opgeleid om leverancierswissels te doen, objectief advies te geven en mensen te begeleiden bij een overstap.

De Energiesnoeiers nemen met u contact op om concrete afspraken te maken. U hoeft enkel een zichtbare plek met internetverbinding te voorzien zodat de Energiesnoeiers hun stand kunnen inrichten. Via de Energiesnoeiers krijgt u promotiemateriaal om de actie bekend te maken bij uw bezoekers en uw doelgroep. txt