Infoavond groepsaankoop isolatie in Bertem

Met enkele groepsaankopen geven de provincie Vlaams-Brabant, IGO, PajoPower, 3WPlus, de Energiesnoeiers van de Kringwinkel Hageland en de gemeenten je graag een duwtje in de rug bij het energiezuinig maken van je woning.

De groepsaankoopactie van 2017 richtte zich op dakisolatie en fotovoltaïsche zonnepanelen. Ook in 2018 kan je nog intekenen op deze groepsaankoop. Daarbij komt nog een groepsaankoop voor (spouw)muurisolatie en ramen. “IGO en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden een aantal lokale aannemers en installateurs. Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan centraal.

Kiezen voor de provinciale groepsaankopen zonnepanelen en/of dakisolatie is drie keer winnen. Niet alleen stoot je minder CO2 uit en bespaar je op je energiefactuur, je helpt ook onze lokale (sociale) economie bloeien. Deze infosessie is volledig vrijblijvend. Op de infosessies krijg je info over de campagne, de aanpak, mogelijke premies en leningen en kan je alvast kennismaken met de aannemers en installateurs.

De infosessie gaat van start om 20 uur in zaal De Vleught in het gemeentehuis op de Tervuursesteenweg in Bertem.

Vorige