Opvolgscans

De opvolgscan type 1

De opvolgscan type 1 wordt uitgevoerd bij wie belang heeft bij een 2e bezoek van de Energiesnoeiers. Dit is bijv. het geval als de bewoner extra hulp nodig heeft bij de overstap van energieleverancier, wanneer er een extra pakket kleine maatregelen geïnstalleerd kan worden of wanner de energiefactuur duidt op een hoog verbruik. De opvolgscan type 1 kan enkel worden uitgevoerd waar eerder al een basisscan werd gedaan en bij personen die behoren tot één van de prioritaire doelgroepen (klik hier).

 Deze opvolgscan type 1 bevat een evaluatie en herhaling van de tips van de basisenergiescan, het opsporen van de oorzaak van een hoge energiefactuur en van energieverslindende elektrische apparaten. Bovendien wordt ook de overstap naar een andere energieleverancier geregeld, als dat zinvol is en wordt een extra pakket kleine maatregelen geïnstalleerd.

De opvolgscan type 2 in functie van dakisolatie, dubbele beglazing en/of HR ketel

Deze energiescan is bedoeld voor doelgroepen die nog niet beschikken over dakisolatie, HR glas en/of een efficiënte verwarmingsketel maar wie hierin wel wenst te investeren. Je wordt van deze mogelijkheid op de hoogte gebracht via een schrijven van de gemeente of de netbeheerder. Als bewoner kan je dan intekenen op deze gratis begeleiding.

Tijdens dit bezoek worden alle meetgegevens verzameld die nodig zijn voor het plaatsen van dakisolatie HR beglazing en/of een nieuwe ketel. Er worden ook offertes aangevraagd bij diverse aannemers. De bewoner krijgt verder gratis begeleiding bij de uitvoering van de werken en het aanvragen van de premies nadien.

© 2010 Komosie - Gemaakt in De Webfabriek Contact

De Energiesnoeiers komen naar je toe


Energiescans

Meer info: 0800 14 440

Isolatie

Meer info: 0800 14 440

Promotor sociaal dakisolatieproject

Meer info: 0800 14 440

Andere activiteiten

Meer info: 0800 14 440